Το My Road Trip δεν χρειάζεται διακοπές. Οι διακοπές χρειάζονται My Road Trip.


"Κομφούκιος"
(ή και όχι... αλλά ισχύει!)


Το καλοκαιράκι αποφάσισε να μας κάνει την τιμή να έρθει και εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι καλοκαιρινές μας διακοπές για το 2019.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η καλύτερη παρέα για αξέχαστες διακοπές είναι αυτή του My Road Trip. Το δίλημμα είναι ποιόν προορισμό να επιλέξουμε για να επισκεφτούμε.
Άντε επειδή είστε καλά παιδιά, δείτε τις επιλογές σας ανάλογα με τον μήνα που έχετε άδεια:

Καλοκαιρινές διακοπές Ιούλιος 2019 


12-14/7 ΚΑΙ 26-28/7: 3ήμερη εκδρομή σε ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ – ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ – ΛΕΥΚΑΔΑ (ΝΥΔΡΙ) 


Καυτή 3ήμερη εκδρομή Ιουλίου με διαμονή στο ΚΕΝΤΡΟ των Ιωαννίνων, ΟΛΟΗΜΕΡΗ κρουαζιέρα ΜΕΣΑ στην τιμή σε Παξούς και Αντίπαξους. 
Θα θαυμάσουμε το κάστρο της Ναυπάκτου και θα κάνουμε βόλτα στο ιστορικό της λιμάνι με την πανέμορφη οχύρωση, θα δούμε από κοντά το "νησί της κυρά Φροσύνης" στα Γιάννενα και θα βουτήξουμε στις γαλάζιες σπηλιές. Τέλος το μοναδικό Νυδρί θα μας καταπλήξει!

12-14/07: 3ήμερη εκδρομή ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ – ΛΙΜΕΝΙ – ΓΥΘΕΙΟ- ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ! 


Μοναδικός συνδυασμός για αξέχαστες στιγμές! 
Και Λιμένι Μάνης, και λατρεμένο Γύθειο, και ολοήμερη παραμονή στην Ελαφόνησο για βουτιές στην ομορφότερη παραλία της μεσογείου τον Σίμο, και επιβλητική Καστροπολιτεία Μονεμβασιάς.
Δεν θα βρείτε πουθενά καλύτερα, το εγγυόμαστε!


26-28/07: 3ήμερη *All Inclusive* στη ΖΑΚΥΝΘΟ! 


Πάμε Ζακυνθάρα τον Ιούλιο και συγκεκριμένα πάμε για ένα μοναδικό All Inclusive 3ήμερο που μπορούμε να απολαύσουμε: και 4άστερο ξενοδοχείο, και προαιρετική βαρκάδα στις Γαλάζιες σπηλιές, και όλα τα γεύματα σε πλούσιο μπουφέ, και όλα μας τα ποτά αναψυκτικά κλπ στο ξενοδοχείο, και προαιρετικό δείπνο σε ταβέρνα με καντάδες και παραδοσιακή μουσική! 

20-21/07: 2ΗΜΕΡΟ “Πανόραμα Μεσσηνίας” ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΪΔΟΚΟΙΛΙΑΣ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 


Τι να πει κανείς για αυτήν την ΕΚΔΡΟΜΑΡΑ!  Πάμε στην ξακουστή σε όλο τον κόσμο και διασημότερη παραλία της Μεσσηνίας την Βοϊδοκοιλιά, μια εξωτική παραλία με κρυστάλλινα νερά, από αυτές που μόνο η χώρα μας έχει!
Μετά κατευθυνόμαστε στην γραφική παραθαλάσσια πόλη της Πύλου την οποία θα λατρέψετε. Στην συνέχεια πίνουμε τον καφέ μας στην όμορφη παραλιακή κωμόπολη με μοναδικά αξιοθέατα Μεθώνη. Τέλος καταλήγουμε στο κέντρο της "φοιτητικής" Καλαμάτας για διανυκτέρευση και βόλτα στην παραλία της.
Η 2η μέρα έχει είτε καλοκαιρινή κρουαζιέρα για μπάνιο σε Καρδαμύλη και Στούπα, είτε βόλτα στην Κορώνη με την εκπληκτική θέα και επιστροφή για μπάνιο στην Καλαμάτα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψουμε στην Αθήνα με χρωματάκι από τον ήλιο και μεγάλα χαμόγελα από τους μοναδικούς προορισμούς που επισκεφθήκαμε!!!!

Aποκλειστικά πακέτα διακοπών για Σκιάθο 4 ημέρες & 5 ημέρες – Όλο τον Ιούλιο – Αναχωρήσεις Κάθε Πέμπτη & Κυριακή


"Ντανονήσι" λοιπόν ή αλλιώς Σκιάθος, μας υποδέχεται και φέτος με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πακέτα διακοπών με δυνατότητα επιλογής 4ημέρου ή 5ημέρου.
✔️ Με μεταφορά και ακτοπλοϊκά Αθήνα-Βόλος-Σκιάθος-Βόλος-Αθήνα
✔️ Διαμονή ΜΕΣΑ στη Χώρα της Σκιάθου, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι
✔️ Εκπτωτική κάρτα, με εκπτώσεις σε καφέ, φαγητό, beach bar, ενοικιάσεις οχημάτων κλπ
Φύγαμε!

Καλοκαιρινές διακοπές Αύγουστος 2019

Χαμός θα γίνει! Και Σκιάθος και Ζάκυνθος all inclusive (βλέπε πιο πάνω να τρελαθείς).

KAI ΕΞΩΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ 11-17/8
Ταξίδι ζωής στα πιό εξωτικά μέρη της πανέμορφης Κρήτης, με τοποθεσίες που έχουν βγεί από πίνακα ζωγραφικής!

3ήμερη εκδρομή σε ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ – ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ – ΛΕΥΚΑΔΑ( ΝΥΔΡΙ)!!! 2-4/8 & 30/8-1/9

Με διαμονή στο ΚΕΝΤΡΟ των Ιωαννίνων, ΟΛΟΗΜΕΡΗ κρουαζιέρα ΜΕΣΑ στην τιμή σε Παξούς και Αντίπαξους και Γαλάζιες Σπηλιές!


4ήμερη εκδρομή 15Αύγουστου Γιάννενα – Πάργα – Παξοί – Αντίπαξοι – Λευκάδα – Πόρτο Κατσίκι – Εγκρεμνοί – Φισκάρδο – Ιθάκη – Μεγανήσι – Σκορπιός – Μαδουρή – Σύββοτα 14-17/8

Διαμονή στο κέντρο των Ιωαννίνων, και 2 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ κρουαζιέρες, σε ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ τοποθεσίες, ΜΕΣΑ στην τιμή



Πάμε για αξέχαστες διακοπές φέτος το καλοκαίρι με το My Road Trip. Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας και στην σελίδα μας στο Facebook για αναλυτικά προγράμματα και περισσότερες εκδρομές.