Παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο! Μία παραλία γνωστή σε όσους αναπνέουν...



Ένα μικρό νησάκι, ανάμεσα στα Κύθηρα και την Πελοπόννησο, έγινε παγκοσμίως γνωστό για τις μοναδικές του παραλίες, με νερά που θα ζήλευαν κι οι πιο εξωτικοί προορισμοί του κόσμου!
Το κοινοτικό διαμέρισμα Ελαφονήσου απότελείται από το χωριό Ελαφόνησος και τους οικισμούς Καπάρι, Κάτω Νησί, Λεύκη και Πούντα (όπου βρίσκεται και το λιμανάκι που περνούν τα καραβάκια από Πελοπόννησο). Αραιοκατοικημένοι μεν, πλούσιοι σε ομορφιά δε, αφού στους 3 από αυτούς βρίσκονται πανέμορφες παραλίες.

Η πιό γνωστή αυτών φυσικά, η Παραλία του ΣίμουΗ τεράστια ατελείωτη παραλία,
 με νερά που σχηματίζουν μοναδικά πράσινα και τιρκουάζ χρώματα αφήνουν άφωνο όποιον φτάνει εδώ για πρώτη φορά!


Τεράστιοι, χρυσαφένιοι αμμόλοφοι, που θα περπατήστε μέχρι να βρέξετε τα πόδια σας με το θαλασσινό νερό, αποτελούν μια ξεχωριστή εικόνα για τα Ελληνικά δεδομένα.. Εικόνα που δύσκολα θα μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω της! 
Το μήκος της παραλίας (πάνω από ένα χιλιόμετρο!), εγγυάται πως όσο κόσμο και να έχει, ποτέ δεν θα νιώσετε "πνιγμένοι", και σε καμία περίπτωση δεν θα αισθανθείτε όπως στις κοσμικές παραλίες που έχουμε όλοι μας συνηθίσει. Αντιθέτως, η εξωτική αίσθηση δεν φεύγει ποτέ... Δεν είναι τυχαίο πως δεν υπάρχει κανείς που να πήγε μόνο μία φορά στο συγκεκριμένο μέρος!



Χρόνια πριν η παραλία ήταν δημοφιλής κυρίως στους ενδιαφερόμενους για ελεύθερο κάμπινγκ, αλλά το οργανωμένο κάμπινγκ που λειτουργεί πια εκεί, έχει καταστήσει προσβάσιμο το σημείο για επισκέπτες που επιθυμούν τις ανέσεις τους στην παραλία, κρατώντας παράλληλα αναλλοίωτο το χαρακτήρα και τη μοναδικότητα του σημείου!


Το τουριστικό γραφείο My Road Trip φυσικά έχει φροντίσει να επιλέξει τα πιό όμορφα καταλύματα μέσα στη Χώρα της Ελαφονήσου για διαμονή, καθώς και τη μετακίνηση από και πρός την παραλία του Σίμου στις οργανωμένες εκδρομές της, κάτι που αποτελεί άλλη μία πρωτοτυπία για τον κόσμο της Αθήνας, μιάς και τα κόστη μετακίνησης και διαμονής ως τώρα στο μακρινό νησί ήταν αποτρεπτικά για τους περισσότερους να επιλέξουν τις διακοπές τους εκεί. 

Τώρα λοιπόν υπάρχει οργανωμένη 3ήμερη εκδρομή σε πολύ χαμηλό κόστος, μοναδικά κεντρικά ξενοδοχεία, αποκλειστικές εκπτώσεις για φαγητό αλλά και στις ξαπλώστρες του κάμπινγκ, που αποτελούν τον πιο οικονομικό τρόπο ΜΑΚΡΑΝ, για να γνωρίσετε από κοντά, ότι μπορεί να πλησιάσει την εικόνα που έχουμε στο μυαλό μας για τον "επίγειο παράδεισο"!

Μπορείτε να δείτε την εκδρομή αναλυτικά εδώ: 3ήμερο στην Ελαφόνησο! , που πραγματοποιούμε την καλύτερη εποχή του νησιού. 31 Αυγούστου με 2 Σεπτέμβρη.