Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού 27/09


Χρόνια Πολλά!!

Σήμερα είναι η Παγκόσμια ημέρα για τον Τουρισμό, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου. Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε το 1970 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού με σκοπό την ανάδειξη της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του τουρισμού στην διεθνή κοινότητα.

Για όλους εμάς στο Ταξιδιωτικό Γραφείο My Road Trip, ο τουρισμός και η διοργάνωση ημερήσιων και πολυήμερων εκδρομών σε Ελλάδα και Εξωτερικό, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή δουλειά. Για εμάς η προσφορά στους συνταξιδιώτες μας, της καλύτερης δυνατής υπηρεσίας είναι το ζητούμενο.

Διοργανώνουμε με πάθος και μεράκι μοναδικές εκδρομές για όλους εσάς, όντας πρωτοπόροι και ξεχωριστοί στο χώρο. Βρίσκουμε για εσάς τα πιο "ψαγμένα μέρη" και τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς.

Να είστε όλοι σίγουροι ότι η ομάδα του Ταξιδιωτικού Γραφείου My Road Trip εργάζεται για το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα! Οργανώνουμε νεανικές εκδρομές και σε κάθε μια από αυτές γινόμαστε όλοι φίλοι!

Σας προσκαλούμε όλους λοιπόν στην παρέα μας. Ελάτε να ζήσουμε μαζί μοναδικές εμπειρίες, να δούμε απίστευτα μέρη και να κάνουμε exteme δραστηριότητες με τις καλύτερες τιμές!

My Road Trip Το ΜΟΝΟ πραγματικά νεανικό τουριστικό γραφείο στην Ελλάδα!


Μείνετε συντονισμένοι για εκπληκτικές μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές στην επίσημη ιστοσελίδα μας: http://myroadtrip.gr αλλά και στην σελίδα μας στο Facebook


Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την συμμετοχή σας στις εκδρομές μας! Τα καλύτερα έρχονται 😉 😎