Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

ΑαΑαΑαΑα κρουαζιέρα θα σε πάααααω!!!


Σαν να μύρισε καλοκαιράκι επιτέλους!
Τι καλύτερο για να υποδεχθούμε το φετινό καλοκαίρι από μια ημερήσια κρουαζιέρα!
Φοράμε επιτέλους το μαγιό μας, παίρνουμε το αντηλιακό και ετοιμαζόμαστε για δυνατές συγκινήσεις.Οι κρουαζιέρες είναι μια μοναδική ευκαιρία να αισθανθείτε την χαλάρωση των καλοκαιρινών διακοπών πριν την καλοκαιρινή σας άδεια.

Μια μοναδική πρόταση για κρουαζιέρα δεν είναι άλλη, από αυτήν της Καρδαμύλης και Στούπας.

Οι παραλίες και το φυσικό τοπίο στην Καρδαμύλη και την Στούπα


Στις ρίζες του Ταΰγετου βρίσκονται δύο από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς της Πελοποννήσου: Η Στούπα και η Καρδάμυλη. Το φυσικό τοπίο δεν μπορεί παρά να σας αφήσει άφωνους στην θέα της καταπράσινης φύσης, σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά του Μεσσηνιακού κόλπου.

Η ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνιακής Μάνης διαθέτει από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας και  ειδικά στην Στούπα και στην Καρδάμυλη υπάρχουν παραλίες με χρυσαφένια άμμο, ή με βότσαλο και παραδεισένια, σχεδόν πάντα ήρεμα, νερά.
Η ακτογραμμή της Μεσσηνιακής Μάνης είναι πραγματικά μια ατελείωτη έκπληξη για τον επισκέπτη καθώς κάθε διαδοχική παραλία είναι διαφορετική!

Η Στούπα έχει χαρακτηριστεί ως το Μαϊάμι της Μάνης με πεντακάθαρα νερά και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Η Καρδαμύλη διακρίνεται για τις παραλίες της με τα κρυστάλλινα νερά .


Στο ταξιδιωτικό γραφείο My Road Trip, είμαστε καλοκαιρινοί τύποι! 

Όλο το καλοκαίρι διοργανώνουμε ξεχωριστές κρουαζιέρες στους πιο όμορφους προορισμούς με ασύγκριτες τιμές!

Μείνετε συντονισμένοι !