Τα "εορταστικά" Γιάννενα


Τα Ιωάννινα ή Γιάννενα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου και πρωτεύουσα αυτής. Αποτελεί πόλο έλξης εκατοντάδων κόσμου, ειδικά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων!

Η "κυρία των τιμών" στολίζεται, φοράει τα γιορτινά της και μας περιμένει όλους να ζήσουμε μαζί την μαγεία των Χριστουγέννων. Το εορταστικό κλίμα στα Ιωάννινα έχει μια μαγική δύναμη να ενώνει όλους τους επισκέπτες σε μια μεγάλη γιορτή.


Κάθε χρόνο, το κρύο είναι τσουχτερό αλλά το κλίμα είναι βγαλμένο από χριστουγεννιάτικο παραμύθι όπου η θαλπωρή, μαζί με την γλυκιά "μελαγχολία" των Χριστουγέννων αγκαλιάζει τον επισκέπτη. Η πόλη των Ιωαννίνων αγαπάει πολύ την περίοδο των Χριστουγέννων, για αυτό και φροντίζει επί σειρά ετών να προγραμματίζει πλούσιες εκδηλώσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Η μαγεία των Ιωαννίνων φέτος τα Χριστούγεννα

Η πόλη των Ιωαννίνων, φέτος τα Χριστούγεννα (αν και δεν θα λειτουργήσει φέτος η αγαπημένη σε όλους Αστερούπολη), είναι έτοιμη να σας χαρίσει απλόχερα την μαγεία της:
Παλιά και Νέα Αγορά θα είναι πεζοδρομημένες και καταστόλιστες, ενώ τα γιορτινά φώτα θα αντανακλούν στην επιφάνεια της λίμνης.

Απολαύστε εορταστικούς περίπατους στις όχθες της λίμνης και απολαύστε την αχνιστή σας σοκολάτα σε κάποια από τις υπέροχα στολισμένες καφετέριες.
Για τους πιο "μερακλίδες" τα πολλαπλά εστιατόρια και ταβέρνες σας περιμένουν να χορτάσετε την "εορταστική σας λιγούρα" με καλούδια ικανά να ικανοποιήσουν κάθε γαστριμαργική σας επιθυμία ώστε να νοιώσετε και εσείς "Πασάς στα Γιάννενα"!

Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο



Το Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων είναι το μοναδικό Ψυχαγωγικό Πάρκο σε όλη τη Βορειοδυτική Ελλάδα! Σε μια τεράστια έκταση με πρόσωπο στη λίμνη των Ιωαννίνων και σε απόσταση λίγων λεπτών από το κέντρο της πόλης.
Στο πάρκο λοιπόν φέτος έρχονται τα πιο Μαγικά…τα πιο Λαμπερά Χριστούγεννα: τα «Ασημένια Χριστούγεννα»!!

Φέτος, τα Χριστούγεννα στα Ιωάννινα θα έχουν χρώμα… ασημί! Σαν τα παλιά κοσμήματα που φτιάχνουν με τέχνη και μεράκι οι μαστόροι μας. Μία μαγική πόλη γεμάτη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Ο Ασημάκης και η Ασημένια, ο Αϊ Βασίλης, τα ξωτικά, το δέντρο των δώρων, το carousel, το φαντασμαγορικό παγοδρόμιο, τα εντυπωσιακά εργαστήρια και πολλά ακόμη πρωτότυπα παιχνίδια και δράσεις σας περιμένουν, για να πασπαλίσουν με ασημόσκονη τα πιο ονειρικά Χριστούγεννα της ζωής σας (περισσότερες πληροφορίες εδώ)!

Στο ταξιδιωτικό γραφείο My Road Trip ανυπομονούμε για τις Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες πολυήμερες εκδρομές μας
Ενημερωθείτε πλήρως για το πρόγραμμα των εορταστικών εκδρομών μας στην επίσημη ιστοσελίδα του τουριστικού γραφείου: http://myroadtrip.gr