Ο προορισμός χωρίς συστάσεις: Ναύπλιο!


Πραγματικά, όλοι έχουμε ερωτευτεί το Ναύπλιο, λατρεύουμε να γυρίζουμε τα γραφικά σοκάκια του, να γευόμαστε τα αμυγδαλωτά και να πίνουμε τον καφέ μας με θέα το Μπούρτζι!
Το μέρος απλά δεν θέλει συστάσεις! Ωστόσο για όσους δεν έχετε ερωτευτεί ακόμα το Ναύπλιο, στο ταξιδιωτικό γραφείο My Road Trip, σας παραθέτουμε έναν συνοπτικό ταξιδιωτικό οδηγό προκειμένου να το γνωρίσετε και εσείς!

Η ιστορία και ο πολιτισμός του τόπου μακρύς και γεμάτος αιώνες τώρα. Ο γιος του Ποσειδώνα, ο Ναύπλιος, το έχτισε δίνοντας το όνομά του. Η ιστορία του Κάστρου πασίγνωστη, με τα σκαλοπάτια που κάθε επισκέπτης έχει ανέβει.
Πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος με σημείο αναφοράς της πόλης, το Μπούρτζι, συνεχίζει να κρατά ζωντανούς τους θρύλους, χτισμένο πάνω στο μικρό νησάκι των Αγίων Θεοδώρων.

Χειμώνα-καλοκαίρι, το σεργιάνι στα γραφικά δρομάκια του Ψαρομαχαλά, στην Πλατεία Συντάγματος που δείχνει ανέγγιχτη από τα χρόνια, αλλά και οι βόλτες στις κοντινές ακρογιαλιές του και τις περίφημες αμμουδιές που αποτελούν μόνιμη απόλαυση για όλες τις ανθρώπινες αισθήσεις.

Είναι τόσα πολλά, είναι τόσο ωραία όλα τα αξιοθέατα στο Ναύπλιο, που δεν μπορεί κανείς παρά να ξαναγυρίσει ενώ κάθε φορά ο επισκέπτης έχει να απολαύσει νέες συγκινήσεις: Παραδοσιακές γεύσεις, μυρωδάτα σοκάκια, δροσερές βουτιές, αλλά και χαλαρές βόλτες τον χειμώνα, καθιστούν το Ναύπλιο έναν αγαπημένο προορισμό, όλες τις εποχές του χρόνου. 

Με το ταξιδιωτικό γραφείο My Road Trip, διοργανώνουμε συχνά εκδρομές στο Ναύπλιο σε συνδυασμό με το Τολό (δείτε περισσότερα εδώ: https://myroadtrip-travelagency.blogspot.gr/2017/08/proorismos-tolo.html#more ) αλλά και με περισσότερες κοντινές πανέμορφες περιοχές.

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού γραφείου My Road Trip για να ανακαλύπτετε όλους τους μοναδικούς προορισμούς εδώ: http://myroadtrip.gr/