Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Copy Alert!

⚠️ Σας εφιστούμε την προσοχή:

Πολλά τουριστικά γραφεία στην Αθήνα, προσπαθούν στα Social Media και ειδικά στο Facebook να αντιγράψουν τη μορφή των φωτογραφιών που ανεβάζουμε, καθώς και τη μορφή των κειμένων των εκδρομών μας (προσπαθούν τουλάχιστον...), με σκοπό να μπερδεύεται ο κόσμος και να νομίζουν ότι είμαστε το ίδιο γραφείο, ή οτι κλείνουν με εμάς την εκδρομή.
H διεύθυνση του My Road Trip ενημερώνει δημοσίως και ξεκάθαρα οτι το γραφείο μας δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΝ συνεργάτη στις εκδρομές του, και ουδεμία σχέση με τις συγκεκριμένες αναρτήσεις, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Φυσικά μας τιμά απεριόριστα το γεγονός οτι γραφεία με πείρα πολλών δεκαετιών επιλέγουν να αντιγράψουν τις αναρτήσεις μας, τον τρόπο γραφής κειμένων μας (σε επίπεδο copy paste..), καθώς και τις μακέτες εκδρομών μας, που είναι δημιουργία και έμπνευση αποκλειστικά δική μας (κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τις παλαιότερες δημοσιεύσεις του γραφείου στα μέσα δικτύωσης και το ιντερνετ) κι ας είμαστε καινούριο Γραφείο Τουρισμού! Σημαίνει ότι κάνουμε καλά (ή ίσως και καλύτερα..) τη δουλειά μας.

Ευχόμαστε να καταφέρουν να αποκτήσουν δικές τους ιδέες και τρόπο έκφρασής τους κάποια στιγμή στο μέλλον.
Μέχρι τότε, χρησιμοποιήστε τις δικές μας. Keep trying τουλάχιστον... 😂

Eμείς απολαμβάνουμε τα παραπάνω ως εύσημα, και δηλώνουμε ξεκάθαρα οτι δεν θα προβούμε σε καμία νομική κίνηση. Δεν έχουμε τόσο ελεύθερο χρόνο...Μας απασχολεί να γίνουμε καλύτεροι και ξεχωριστοί, όχι να αντιγράψουμε κάποιον άλλο, χάνοντας έτσι την ταυτότητά μας..

Ευχαριστούμε απεριόριστα που μας στηρίζετε, και μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Μας δίνετε τη δυνατότητα να ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας ακεραίως, και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!